1-OP-1 ANALYSE VOOR JOUW ORGANISATIE

Vanaf 40 fit de overgang door én blijvend duurzaam inzetbaar

Als jij degene bent die zich bezighoudt met Vitaliteit en Duurzame Inzetbaarheid bij jouw organisatie wil je dit zéker niet missen.

Waarom zou je als werkgever vrouwen gaan helpen met overgangsklachten, want dat is toch een persoonlijke zaak?

Tijdens deze GRATIS online sessie met Rozell kom je in een half uur te weten waarom dat juist niet het geval is. En wat het jou als werkgever oplevert als je wél de helpende hand biedt. Zodat deze vrouwen vanaf hun 40e fit de overgang door kunnen en duurzaam inzetbaar blijven ondanks hun klachten.

Nut & noodzaak

Rozell neemt je tijdens deze inspirerende sessie mee in het nut en de absolute noodzaak om dit gezondheidsvraagstuk juist op de werkvloer bij jouw organisatie prioriteit te geven. Van hoog risico naar grip én blijvend duurzaam inzetbaar.

Gebaseerd op feiten

Gebaseerd op medisch wetenschappelijke feiten gecombineerd met dat wat er bij jullie organisatie op dit moment speelt. Simpel, duidelijk, maatwerk en no nonsens.

Handvatten

Je krijgt handvatten voor wat je zelf vanaf morgen al anders kan doen met positief resultaat. En ontdekt wat samenwerken met Rozell jullie exact oplevert.

Dit is wat jou bezighoudt

 • Het duurzaam inzetbaar houden van medewerkers is een uitdaging.
 • Er is bij jouw organisatie groeiend langdurig ziekteverzuim.
 • De vraag naar nieuwe medewerkers neemt toe.
 • Verbinding houden is lastig in deze uitdagende tijd.
 • Je hebt zorgen over de enorme werkdruk en stress die medewerkers ervaren.
 • Je weet dat een goede werk-privé balans, zelfregie en zelfleiderschap uitdagingen zijn.

  Alleen heb je hier nauwelijks inzicht, overzicht en grip op. Hoe gaat het nu eigenlijk écht met die medewerker? En hoe kun je het tij keren en ervoor zorgen dat iedereen duurzaam inzetbaar en met plezier aan boord blijft?

 • Over de negatieve effecten op de duurzame inzetbaarheid, die de overgang nou eenmaal met zich meebrengt heb je tot nu toe waarschijnlijk nog niet echt nagedacht.

  Waarom niet? Omdat je het simpelweg nog niet wist. Niet zo gek, want de overgang is een gevoelig onderwerp waar niet gemakkelijk over gesproken wordt. En al helemaal niet op de werkvloer.

 • Je hebt weinig kennis over de Overgang. Laat staan dat je grip hebt op de negatieve effecten die deze periode met zich meebrengt.

  Misschien ben je zelf ook die vrouw vanaf 40 richting of in de overgang. Hoe is dat voor jou? Waarschijnlijk  niet anders. Want de overgang is nou eenmaal iets wat erbij hoort en het gaat wel weer over. Toch?

“Een gezonde start vanaf 40 is essentieel zodat vrouwen fit de overgang door kunnen op de werkvloer”

Herken je jezelf in een of meerdere van bovenstaande punten?

Ga dan voor de 1op1 analyse voor jouw organisatie. Je krijgt inzichten, kennis, duurzame oplossingen en concrete handvatten aangereikt. Zodat je weet wat je zelf vanaf morgen al anders kan doen met positief resultaat. Ook ontdek je wat samenwerken met Rozell jullie exact oplevert. En hoe de GOFIT Vitaliteitsopleiding bij jullie organisatie past. Boek nu jouw sessie en laat je inspireren.

De overgang is dé meest impactvolle periode in een vrouwenleven. Een periode die wel 10 jaar of langer aan kan houden. Maar liefst 30% van de 1,5 miljoen vrouwen die jaarlijks in de overgang zitten ervaart ernstig belemmerende klachten die het functioneren negatief beïnvloeden. Zowel privé als op het werk. Overgangsklachten zorgt zelfs voor 35% van het ziekteverzuim. En hoe zit het met die andere 65% die nog niet is uitgevallen? Heb je daar al overzicht en inzicht? Zij zitten namelijk op een glijdende schaal en voor een groot deel al in het grijze verzuim. De overgang is zelfs een serieus gezondheidsvraagstuk. Want ook al blijf je klachtenvrij, loop je alsnog een hoog gezondheidsrisico.

1-op-1 analyse organisaties

Tijd voor aandacht en actie!

JA, het is een persoonlijke zaak. En JA, als werkgever is het ook in jouw belang vrouwen te gaan helpen met hun overgangsklachten zodat ze fit de overgang door kunnen en duurzaam inzetbaar blijven. Biedt de helpende hand en weet wat je als werkgever het beste kunt doen en beter kunt laten. Welke duurzame oplossing voorhanden is. Een totaaloplossing, die jou als werkgever een minimale investering in tijd en energie kost. Zodat jullie beiden inzicht, overzicht en grip krijgen op de problematiek rondom de overgang en duurzame inzetbaarheid.

rozell

Over Rozell Pouw

Al meer dan 10 jaar begeleid ik mensen in hun vitaliteitsvraagstukken. Als massagetherapeut in mijn praktijk en als stoelmasseur op de werkvloer. Gaandeweg kwam ik erachter dat deze krachtige interventie in vitaliteit verbreding en verdieping mocht krijgen en ben ik Vitaloog® geworden. Vanuit deze expertises heb ik mij gespecialiseerd in de overgang, de meest impactvolle periode in een vrouwenleven. Op dit moment is er nog weinig tot geen aandacht voor dit Vitaliteitsvraagstuk. Zéker op de werkvloer niet.

Mijn missie is om zoveel mogelijk vrouwen vanaf 40 en hun werkgevers bewust te maken dat de overgang niet iets is wat erbij hoort maar een serieus gezondheidsvraagstuk is. Dat deze vrouwen onder mijn begeleiding grip krijgen op en de regie gaan pakken over hun eigen gezondheid. Ondanks hun klachten lekker blijven werken en duurzaam inzetbaar zijn. Zodat ze fit de overgang door kunnen en gezond ouder worden. “Leid jij de overgang, of leidt de overgang jou?