Persoonlijke 1-op-1 analyse

Vanaf 40 fit de overgang door én gezond ouder worden

Je bent een vrouw van 40+ en je wilt niets liever dan weer maximale energie, lekker in je lijf en zin in je dag ervaren.

Leid jij de overgang, of leidt de overgang jou?

Tijdens deze GRATIS online sessie met Rozell ontdek je in een half uur wat de overgang precies inhoudt, of de GOFIT Vitaliteitsopleiding bij je past en welke slimme eerste stap jij gaat zetten.

Inzicht & bewustzijn

Rozell neemt je tijdens deze inspirerende sessie mee waarom het zo belangrijk is om aandacht te hebben voor jouw overgang. Want ook al blijf je tijdens de overgang klachtenvrij, loop je vanaf je 40e alsnog een hoog gezondheidsrisico door je dalende hormoonspiegels.

Persoonlijk

Het gaat in dit halfuur alleen over jou. We kijken samen waar jij op dit moment tegenaan loopt en welke slimme stap jij als eerste voor jezelf kan zetten zodat jij de regie over je gezondheid gaat nemen. Simpel, duidelijk en no nonsens.

Van weten naar doen

Je krijgt handvatten voor wat je zelf vanaf morgen al anders kan doen met positief resultaat. En je weet of de GOFIT Vitaliteitsopleiding bij je past.

Dit is wat jou bezighoudt

Vanaf je veertigste komen de eerste rimpels, wordt het lastiger om af te vallen en ben je misschien wat eerder moe. Je hebt meer hersteltijd nodig na een sportsessie of een avondje doorhalen en je krijgt last van stemmingswisselingen. Dat komt omdat je hormonen al een beetje aan het schommelen zijn. De (pre-)overgangsfase gaat namelijk gepaard met flink wat veranderingen in je lijf.

Vanaf die leeftijd lijk je geen grip meer te hebben over wat er met je lijf gebeurt en dat maakt je onzeker. Het totale verval lijkt naar je gevoel soms toe te slaan. Je taille verdwijnt, een muffinrand verschijnt en je billen worden slapper, je benen dunner en je bovenarmen gaan inderdaad op kipfiletjes lijken. Tot overmaat van ramp heb je misschien ook last van een of een combinatie van de volgende overgangsklachten. Doodmoe word je ervan.

TOP 5 OVERGANGSKLACHTEN

gewichtstoename
vermoeidheid en slaapstoornissen
geheugen- en concentratiestoornissen
opvliegers en nachtzweten
stemmingswisselingen

“Een gezonde start vanaf 40 is essentieel zodat jij fit de overgang door kunt en gezond ouder wordt”

Herken je jezelf in een of meerdere van bovenstaande punten?

Ga dan voor jouw persoonlijke 1op1 analyse met Rozell. Je krijgt inzichten, kennis en concrete handvatten aangereikt. Zodat je weet wat je zelf vanaf morgen al anders kan doen met positief resultaat. Ook ontdek je of de GOFIT Vitaliteitsopleiding bij je past. Boek nu jouw sessie en laat je inspireren.

De overgang is dé meest impactvolle periode in een vrouwenleven. Een periode die wel 10 jaar of langer aan kan houden. Maar liefst 30% van de 1,5 miljoen vrouwen die jaarlijks in de overgang zitten ervaart ernstig belemmerende klachten die het functioneren negatief beïnvloeden. Zowel privé als op het werk. Want ook al blijf je klachtenvrij, loop je alsnog een hoog gezondheidsrisico.

persoonlijke 1 op 1 analyse

Tijd voor aandacht en actie!

Een gezonde start vanaf 40 én vanaf elke leeftijd daarna is essentieel, zodat jij FIT de overgang doorgaat en gezond ouder wordt. Want er is zeker een oplossing voor de problematiek en vraagstukken waar jij tegenaan loopt. Een totaaloplossing die jou een minimale investering in tijd en energie kost. Zodat je inzicht, overzicht en grip krijgt op jouw overgangsklachten en gezondheid. Met blijvend resultaat.

rozell 2

Over Rozell Pouw

Al meer dan 10 jaar begeleid ik mensen in hun vitaliteitsvraagstukken. Als massagetherapeut in mijn praktijk en als stoelmasseur op de werkvloer. Gaandeweg kwam ik erachter dat deze krachtige interventie in vitaliteit verbreding en verdieping mocht krijgen en ben ik Vitaloog® geworden. Vanuit deze expertises heb ik mij gespecialiseerd in de overgang, de meest impactvolle periode in een vrouwenleven. Op dit moment is er nog weinig tot geen aandacht voor dit Vitaliteitsvraagstuk. Zéker op de werkvloer niet.

Mijn missie is om zoveel mogelijk vrouwen vanaf 40 én hun werkgevers bewust te maken dat de overgang niet iets is wat erbij hoort maar een serieus gezondheidsvraagstuk is. Dat ook jij, lieve vrouw, onder mijn begeleiding grip krijgt op en de regie gaat pakken over jouw eigen gezondheid. Ondanks (eventuele) klachten lekker kunt leven en blijven werken vanuit je talenten en drijfveren. Ik deel met liefde al mijn kennis en ervaring met je. Zodat ook JIJ fit de overgang door kunt en gezond ouder wordt! Daar word ik dan weer extra blij en gelukkig van 🙂 “Leid jij de overgang, of leidt de overgang jou?

Persoonlijk 1-op-1 analyse

Ga vrijblijvend voor jouw persoonlijke 1op1 analyse en laat je inspireren. Ik deel met liefde al mijn kennis en ervaring met jou. Graag tot dan, ik kijk naar je uit!

Je kunt ook bellen met Rozell via: 06-232 76 553 of mailen op: connect@rozell.nl.