Vanaf 40 fit de overgang door én gezond ouder worden

Een persoonlijk op maat gemaakte Vitaliteitsopleiding van 12 weken en 10 minuten per dag voor 40+ vrouwen.

Door het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden ga jij in 12 weken naar maximale energie, lekker in je lijf en zin in je dag. Mentaal en fysiek sterk. Zodat je ondanks je overgangsklachten lekker kunt blijven leven en werken en gezond ouder wordt. In kleine stapjes naar blijvende resultaten.

Samen

Met deze unieke opleiding werk je in kleine stapjes naar meer zelfinzicht en bewustzijn. Samen met de Game/ App, een buddy (zus-vriendin-partner), coaching door de Vitaloog, de community en het Vitaliteitsopleidingspakket werk je 12 weken lang op een leuke manier aan je fysieke en mentale gezondheid. Zodat je FIT de overgang door kunt én gezond ouder wordt.

GO FIT

Groei en Ontwikkeling, FIT voor je werk én FIT voor de toekomst. Een persoonlijk on-/ en offline programma voor jou. Simpel, no nonsens en duidelijk. Uitdagend en grensverleggend. Met blijvend resultaat.

Blijvend resultaat

De krachtige combinatie van de game/app, coaching en lichaamsgericht werk (zoals massage) is uniek. Dit zorgt voor een blijvend resultaat. Zodat jij het beste uit je talenten, loopbaan en privéleven haalt.

Vanaf je veertigste komen de eerste rimpels, wordt het lastiger om af te vallen en ben je misschien wat eerder moe.

Je hebt meer hersteltijd nodig na een sportsessie of een avondje doorhalen en je krijgt last van stemmingswisselingen. Dat komt omdat je hormonen al een beetje aan het schommelen zijn. De (pre-)overgangsfase gaat namelijk gepaard met flink wat veranderingen in je lijf.

Vanaf die leeftijd lijk je geen grip meer te hebben over wat er met je lijf gebeurt en dat maakt je onzeker. Het totale verval lijkt naar je gevoel soms toe te slaan. Je taille verdwijnt, een muffinrand verschijnt en je billen worden slapper, je benen dunner en je bovenarmen gaan inderdaad op kipfiletjes lijken. Tot overmaat van ramp heb je misschien ook last van een of een combinatie van de volgende overgangsklachten.

Doodmoe word je ervan.

TOP 5 OVERGANGSKLACHTEN

gewichtstoename
vermoeidheid en slaapstoornissen
geheugen- en concentratiestoornissen
opvliegers en nachtzweten
stemmingswisselingen

Realiseer je ook dat hart- en vaatziekten niet iets is voor oudere mannen en vrouwen. Vanaf je 40e neemt de kwetsbaarheid al toe. Daarom is het extra belangrijk om naar de risico’s te kijken die je loopt en te gaan werken aan je fysieke en mentale gezondheid. Zodat jij fit de overgang doorgaat, ondanks je klachten lekker kunt blijven werken én gezond ouder wordt.

De overgang is dé meest impactvolle periode in een vrouwenleven. Een periode die wel 10 jaar of langer aan kan houden. Maar liefst 30% van de 1,5 miljoen vrouwen die jaarlijks in de overgang zitten ervaart ernstig belemmerende klachten die het functioneren negatief beïnvloeden. Zowel privé als op het werk. Want ook al blijf je klachtenvrij, loop je alsnog een hoog gezondheidsrisico door je dalende hormoonspiegels. Hierover zegt Cardioloog Janneke Wittekoek `Preventie vanaf 40 is noodzakelijk om cardiologisch ingrijpen op latere leeftijd te voorkomen`.

Tijd voor aandacht en actie!

Een gezonde start vanaf 40 én vanaf elke leeftijd daarna is essentieel, zodat jij FIT de overgang doorgaat en gezond ouder wordt. Want er is zeker een oplossing voor de problematiek en vraagstukken waar jij tegenaan loopt. Een totaaloplossing die jou een minimale investering in tijd en energie kost. Zodat je inzicht, overzicht en grip krijgt op jouw overgangsklachten en gezondheid. Je ontwikkelt in slechts 12 weken tijd nieuwe vaardigheden en neemt de regie over je gezondheid. Je hebt een goede werk/privé balans. Je hebt grip op stress en werkdruk. Je hebt in kleine stapjes gewerkt aan een gezond en stabiel gewicht én je hormonen in balans. Zonder diëten. Je ervaart maximale energie, veerkracht, wendbaarheid en werkplezier. Met blijvend resultaat.

“In 12 weken en 10 minuten per dag naar maximale energie, lekker in je lijf en zin in je dag”

Op maat gemaakte Vitaliteitsopleiding Fit de overgang door!

 • SERIOUS GAME/APP met een bewezen methodiek

  Gamification stelt jou in staat om zelfregie te ontwikkelen en beter om te gaan met de uitdagingen in het leven. Door bewustwording, sociale aandacht en zelfreflectie ontstaat er een beweging van binnenuit.

 • De opleiding doe je in principe SAMEN met andere deelnemers én een buddy uit je privéomgeving.

  Dit alles onder off- en online begeleiding van de Vitaloog. Dit geeft steun en een stok achter de deur! Het bereik van samen is veel groter dan alleen. Ga jij liever individueel op reis? Dat kan ook.

 • AANDACHT maakt alles mooier. Het gaat 12 weken over jou!

  Het is belangrijk om dichtbij jezelf te blijven. Bij jouw kernwaarden, jouw drijfveren en jouw dromen. De game en jouw Vitaloog helpen je in kleine stapjes naar jouw grotere doel. Over hoe jij je mindset kunt beïnvloeden zodat je emotioneel in balans blijft.

 • Bij een goede BALANS werkt alles beter.

  De thuissituatie, het moederschap, de werksituatie. Je kunt veel meer hebben en voelt minder druk. Je leert omgaan met werkdruk en kunt gemakkelijk prioriteiten stellen.

gofit vitaliteitsopleiding
Inhoud opleiding

 • Online kick-off door Vitaloog
 • 2x bloedwaardentest en bloeddrukmeter
 • Toegang tot de app/game en Vitaliteitsopleiding
 • Duo-licentie voor buddy in privé omgeving optioneel beschikbaar
 • Persoonlijk programma met eigen hoofddoelen
 • Eigen gezondheid dashboard in de app/game
 • 12 weken coaching door Vitaloog, ook 1op1
 • 3 fysieke beloningen
 • 2 x massage
 • Community in de app/game én op social media
 • Recepten
 • 2 boeken
 • Online eindevaluatie door Vitaloog
rozell 3

Over Rozell Pouw

Al meer dan 10 jaar begeleid ik mensen in hun vitaliteitsvraagstukken. Als massagetherapeut in mijn praktijk en als stoelmasseur op de werkvloer. Gaandeweg kwam ik erachter dat deze krachtige interventie in vitaliteit verbreding en verdieping mocht krijgen en ben ik Vitaloog geworden. Vanuit deze expertises heb ik mij gespecialiseerd in de overgang, de meest impactvolle periode in een vrouwenleven. Op dit moment is er nog weinig tot geen aandacht voor dit Vitaliteitsvraagstuk. Zéker op de werkvloer niet.

We maken een bijzondere reis! Rugzak om en samen op pad naar overzicht, inzicht, grip en uitzicht. Grensverleggend, uitdagend, leuk en verbindend. In ieder geval een reis om nooit meer te vergeten. 

Mijn missie is om zoveel mogelijk vrouwen vanaf 40 én hun werkgevers bewust te maken dat de overgang niet iets is wat erbij hoort maar een serieus gezondheidsvraagstuk is. Dat ook jij, lieve vrouw, onder mijn begeleiding grip krijgt op en de regie gaat pakken over jouw eigen gezondheid. Ondanks (eventuele) klachten lekker kunt leven en blijven werken vanuit je talenten en drijfveren. Ik deel met liefde al mijn kennis en ervaring met je. Zodat ook JIJ fit de overgang door kunt en gezond ouder wordt! Daar word ik dan weer extra blij en gelukkig van.

Ga voor de voor jou op maat gemaakte 12-weekse Vitaliteitsopleiding Fit de overgang door!

Waarin we samen in 12 weken en kleine stappen naar grip op de overgang en regie over jouw fysieke en mentale gezondheid gaan. Uitdagend en grensverleggend. Met blijvend resultaat FIT in 2023!

Plan NU jouw GRATIS online sessie met Rozell. Ontdek hoe deze opleiding het beste bij jou past en welke startdata zijn. Wat jouw investering is en wat het je oplevert. 

Vragen? Stel ze gerust. Ik ben bereikbaar voor jou op 06-23276553 en kijk alvast naar je uit.

Deze vrouwen verloren overtollige kilo’s, kregen een juiste hormoonbalans en regie over hun gezondheid

“Ik heb veel geleerd over anders en gezond eten. Veel tips en adviezen gekregen om aan mijzelf te werken. Daardoor heb ik meer balans in mijn leven tussen werk en privé. En mooi om ervaringen en foto’s te delen met andere deelnemers.”

“Het was fantastisch! Ik voel me energieker en mijn bloeddruk was in 3 weken al lager. Iedere dag weer nieuwsgierig naar wat de schatkistjes me brachten. Ook het lezen van beide boeken heeft me nieuwe inzichten gegeven. Ik ben blij dat ik mee mocht doen.”

“11 kilo lichter, ik eet anders en beweeg veel meer”
“een cadeautje voor het leven.”
“Ik ben veel positiever en voel me minder eenzaam”
“Veel steun aan mijn buddy, ook als het een keertje tegenzit”
“De herwonnen energie en levenslust is onbetaalbaar”
“Die kleine stapjes werken echt. Hoe makkelijk het is om wat extra te bewegen.”
“Ik pieker veel minder”
“Nu houd ik het wél vol”
“Elke dag even stilstaan bij mezelf”
“Die verrassingen, zo leuk”
“Door de overgang kwam ik steeds meer aan. Nu eindelijk komt mijn lichaam weer in balans.”

“Het is zo fijn om op een positieve manier informatie te verkrijgen over hoe je een gezondere leefstijl kunt ontwikkelen. De info, de challenges en de nieuwe inzichten hebben me een betere balans gegeven. Voel me goed!”

“Ik werd me tijdens de duur van 12 weken erg bewust van mijn mindset over gezondheid. Waar ik vroeger mijn gezondheid langs de kilo’s aan mijn lijf legde, kijk ik nu naar energielevel, mate van positiviteit en compassie met mezelf en de mensen om me heen. Dit heeft allemaal zo’n boost gekregen in de laatste maanden. Steeds meer leer ik dat met innerlijke rust en een aantal goede gewoontes alles mogelijk is. Té gek vind ik dat!”

“Als ik iets iedere dag doe, doet het er vaak meer toe dan wanneer ik het slechts af en toe doe. De Vitaliteitsopleiding helpt me dagelijks stappen te zetten richting een gezondere leefstijl. De game heeft een sterke focus op: gezonde voeding, bewegen, ontspannen, positief denken en sociale omgeving. Super goed gaat het. Zeker ook met mijn buddy, met wie ik in de kieren van de werkdag kan reflecteren, filosoferen en spuien over de mooie momenten en de uitdagingen van verandering.”

“Vooral geleerd dat ik diegene ben die bepaalt, hoe ga ik met dingen om. Laat ik ze mijn dag bederven of gebruik ik ze om juist de knop om te draaien en tot actie over te gaan in plaats van passief af te wachten. De spreuken zijn inspirerend, de recepten lekker maar ook de leuke foto’s die je met elkaar kunt delen laat zien dat iedereen er op zijn eigen manier mee bezig is en er wat moois van maakt.”

“Het is zo fijn om op een positieve manier informatie te verkrijgen over hoe je een gezondere leefstijl kunt ontwikkelen. De info, de challenges en de nieuwe inzichten hebben me een betere balans gegeven. Voel me goed! Ik sport meer, ik had er geen hekel aan, maar het kwam er gewoon niet van. Ik maak bewustere keuzes in mijn voeding. Het zijn geen lastige keuzes meer, voelt ook niet als straf als ik iets niet eet. Ik ben blijer, meer dankbaar. Ik geniet meer van mijn omgeving met gezin, familie en vrienden. En het stukje ontspannen; ook dat gaat beter!”

“De Vitaliteitsopleiding is voor iedereen goed, iedere stap die je verbetert is er weer een. Elk stapje is winst en ik denk dat dit zo dichtbij je staat dat het kleine stappen zijn die je zet, maar wel haalbare stappen. Ik heb nu geen moeite meer om die kleine aanpassingen vol te houden. Omdat het erin zit.”